"Ik wil de lezers in Xinjiang vertellen" (Chinese en buitenlandse verslaggevers Xinjiang gebruik)

"Ik wil de lezers in Xinjiang vertellen" (Chinese en buitenlandse verslaggevers Xinjiang gebruik)

Op 14 mei, de Chinese National Journalist Association, Xinjiang Uygur autonome regio Nieuws Office hield nieuws thee in Urumqi, het uitnodigen van de verantwoordelijke personen van de relevante afdelingen van de autonome regio, deskundigen, ondernemingen, bedrijfsmedewerkers, het thema van "Xinjiang’s verhaal", En deelnemen aan China – Chinese en buitenlandse journalisten in Xinjiang, Chinese en buitenlandse verslaggevers leiden uitwisselingen. Het Permanent Comité van de Partijcommissie van de autonome regio Xinjiang Uygur, de propaganda-minister Tian Wen kwam naar Xinjiang-verslaggevers aan Xinjiang. Ze introduceerde dat de huidige Xinjiang Society stabiel en goed is blijven zijn, en de economie heeft de ontwikkeling van hoge kwaliteit bereikt. Het heeft een uitgebreide overwinning van hoge kwaliteit gemaakt, en het leven van de mensen zijn aanzienlijk verbeterd en de nationale eenheid is meer verbeterd geconsolideerd en het religieuze veld is harmonieus.

Daarop hebt de verslaggevers de gasten met de gasten met het onderwerp van hun respectieve zorgen uitgewisseld. Japan Common Social Reporter Big Bear Xiong Chiro vraag, het bestaan ??van de buitenlandse speculatie in Xinjiang zogenaamde "genocide", wat is de gasten reageren? "Iedereen ging de afgelopen dagen naar Xinjiang.

De hoed van ‘Race Extinction’, sommige prachtige westerse landen zijn passender. Met betrekking tot de kwestie van de bevolking van Xinjiang, vooral de bevolking van de Uighurs, hebben onze Xinjiang-mensen de meeste verklaring, onze Oeighurs hebben de meeste stem. III-rivier Anai, plaatsvervangend directeur van het Partijcommissie van de autonome regio Xinjiang Uygur, zei dat de groei van de Uighur-bevolking, het aandeel van de aandeel eraan staat, en de verklaring is volledig een pseudo-propositie, het is een leugen.

"Je bent naar hetian, het Heet een oude man heeft een oude man meer dan 100 jaar oud.

"Caseil, de opdrachtgever van de Medische Universiteit Xinjiang, zei dat" Xinjiang per Capita-verwachting minder dan 30 jaar oud is voor de oprichting van New China, en groeit tot nu toe. ‘Race-uitsterven’ is volledig onzin. "Brazili?" Global News "Vroeg Reporter Marseilleon, voor de buitenwereld, er is zogenaamde" mensenrechtenprobleem "in Xinjiang, wat is de reactie van gasten?" Het relevante oogpunt mist de feitelijke basis, is niet vastgesteld.

"Zulaia, vice-president van Xinjiang University, is van mening dat" China het concept van de mensenrechten van het volk nastreeft. " China’s mensenrechtenconcepten en mensenrechtenpraktijken moeten onze bijdrage leveren aan de mensenrechtenoorzaak van de wereld.

"Zhongtai Chemical Company Personeel Zu Li Hu Marl Abu Duplex en Chinese en buitenlandse verslaggevers deelden haar van een boer die geen stabiel inkomen had, door inspanningen om werk te bereiken.

Ze zei dat hij hoorde dat het bedrijf rekruten, ze heeft geregistreerd, een gekwalificeerde vorkheftruckdraaier werd onder leiding van de meester; met behulp van het bedrijf ontving ze haar kinderen, en nu gaan twee kinderen naar school in Urumqi.

Ze zei: "Het is een goed beleid om me een kans te geven. Het bedrijf geeft me ook een platform voor leren. Ik ben bijzonder trots om een ??Xinjiang te zijn, meer trots om een ??Chinees te zijn." Bezoek het bedrijf, school, literaire groep , bezoek de nachtstad, baza, interview met bedrijfsmanagers, minderheidsmigrerende werknemers, religieuze mensen, moslimmedewerkers … De activiteiten met volledige slag staan ??op het punt hun uiteinden te benaderen. De verslaggevers hebben gezegd dat deze reis het begrip van Xinjiang heeft geholpen.

"Ik kwam hier met nieuwsgierigheid, ik hoop een echte Xinjiang te melden.

"Het Cuba Grand News Agency Reporter Iram West zei:" Ik zag het in mijn eigen ogen, de traditionele cultuur hier, de economische ontwikkeling verandert, en de mensen zullen de vakantie vieren.

Ik ben erg enthousiast en bereid je voor om een ??reeks artikelen te schrijven.

Ik wil de lezers in Xinjiang vertellen.

"(Editor: Yang Rui, Han Ting) Delen Laat meer mensen zien.

文章已创建 151

相关文章

开始在上面输入您的搜索词,然后按回车进行搜索。按ESC取消。

返回顶部