"Motor Truck" -verandering benadrukt de voortgang van de tijden (China Road Chinese Dream)

"Motor Truck" -verandering benadrukt de voortgang van de tijden (China Road Chinese Dream)

  "Ik ging naar huis om eerder een motorfiets te rijden, van Guangzhou terug naar Guangxi County voor acht of negen uur, nu ben ik twee uur thuis, de sleutel is veilig, comfortabel, niet last van wind en regen.

"Dit is een echt gevoel van terugkerende mensen, en is ook een veel voorkomende stem van veel mensen in het motorsleger.

Voor en na dit jaar, Guangdong, Guangxi 321 National Highway rijdt een motorfiets naar huis en is het "Motorboard" van het herwerk niet langer in het jaar, en de schaal daalt geleidelijk. In het verleden heeft de "Motor Truck" aandacht gekregen. Veel motorfietsen ontmoeten hun leeftijdsgenoten, vol nieuwjaar, worden de unieke foto van het Spring Festival. Volgens de statistieken van Guangdong Provinciale Transportation-afdelingen is de "Motor Trump" -schaal van "Motorfiets" teruggestuurd naar verschillende provincies. Met een kijkje om naar huis te gaan voor het nieuwe jaar, rijden ze de hele nacht, vanuit de richting van de Pearl River Delta naar Thuis. Tegenwoordig, of het nu het benzinestation op de nationale weg is, of het tolstation op de hogesnelheidsweg, zei het relevante personeel dat zelden de motorfiets zag. De "verandering" van dit transport verwijst naar de "vooruitgang" van het land.

  De schaal van de "motorfiets" wordt verminderd. Achter de ontwikkeling van het verkeer van China, met name hogesnelheidstrein.

Sinds het 18e nationale congres van de Communistische Partij van China hebben de spoorwegbouwers de berg geopend en de kilometers van de spoorwegbewerking van mijn land is met ongeveer 10.000 kilometer toegenomen. Op dit moment is de hogesnelheidstrailbediening van mijn land meer dan 40.000 kilometer.

Vooral de afgelopen jaren, de opening van de Nan Guang High-Speed ??Railway, vermindert twee brede spoorwegverkeer, niet alleen effectief de verkeersduur, maar bereikt ook een snelle groei van transportcapaciteit. Gegevens tonen aan dat vóór het openen van de hogesnelheidsproil, het twee brede bereik van eenrichtingsvervoercapaciteit ongeveer 30.000 is, en nadat de high-speed rail wordt geopend, is de veerfestivalpiek geüpgraded tot bijna 200.000. Zodra het treinticket "een ticket moeilijk te vinden is", laat het high-speed railkaart, met zijn capaciteitsgroei, "naar huis gaan om" gemakkelijker te zien ". De schaal van de "motorfiets" is verminderd en het is ook getuige van de bevordering van de levende normen van de massa’s.

In het verleden koos de medewerkers ervoor om een ??motorfiets te rijden om naar huis terug te keren, zowel vanwege de spanning van het Spring Festival-ticket en overwogen voor de kostenbesparingen.

Naarmate het inkomensniveau blijft toenemen, liet de politieagent meer meer aandacht aan veiligheid, comfort, tijdigheid.

De manier waarop het retour van het nieuwe jaar is "lopen" van het rijden op een motorfiets naar de snelle rail "Walking Well", het feit is een verandering in reisconcept, het nastreven van het streven naar het goede leven van mensen.

Naast de verbetering van de capaciteit zijn spoorwegdiensten ook continue upgrades, vooral in de afgelopen jaren, online boeking, e-tickets, enz. De geboorteplaats van liefde, deze initiatieven hebben handiger, comfortabel en warm. "Een vloeiend China is vol met vitaliteit van welvaart. Tijdens het Springfestival moeten er duizenden huishoudens in de spoorwegsector zijn, en moeten worden ingehaald voor lentefestivalorganisaties en epidemische preventie en -controle. Volgens" geschikte regelingen, noodbereiding, Precision Matching, Ladder-based "Modus fase fase planning lente transport energie.

Een veilige en ordentelijke trein, zal doorgaan naar de acquisitie van het volk en injecteer de nieuwe motivatie in stedelijke en plattelandsontwikkeling langs de lijn.

  (De auteur is de minister van Propaganda Department of China Railway Nanning Bureau Group Co., Ltd.) (Editor: Yue Hongbin, Niu Yi) Delen Maakt meer mensen.

文章已创建 151

相关文章

开始在上面输入您的搜索词,然后按回车进行搜索。按ESC取消。

返回顶部