"Epidemie" is niet ontslag genomen, partijen en kaders moeten nemen

"Epidemie" is niet ontslag genomen, partijen en kaders moeten nemen

In de afgelopen dagen waren de party-leden van de provincie Gansu retrograde, met medisch personeel, gemeenschapswerkers, vrijwilligers en de lappen, toonden volledig de aanname en gevoelens van partijleden en kaders.

Hoe meer het strak is, hoe meer je de zijkant van het feest wilt nemen, hoe meer je het voortouw wilt nemen. Eén ding om eraan te herinneren is dat sommige party-leden en kaders de ketting "zullen laten vallen".

Van het typische geval van nationale media-blootstelling, zijn sommige partijen en kaders ongetrouwd door WeChat Group, werken niet samen met preventie- en controlepersoneel, deelnemen aan gokken en vele fenomenen maken.

Onlangs hebben enkele provincies en districten in Jiuquan City in Jiuquan de kwestie van schendingen van de discipline onderzocht om de plicht te voorkomen en te controleren, en veel partijen en kaders zijn verantwoordelijk.

Dit is een probleem met individuele partijen en kaders, maar het is de particuliere leden en kaders van de provincie waard. Als de partijleden en kaders, bewaar altijd de videoliteit is de volgorde, preventie en controle is verantwoordelijkheid, doe jezelf in, van mij.

De partijstijl is nauw verbonden met de folk-douane, die van invloed is op elkaar, de douane van het feest is de mensen. De wind wordt gevormd en het is gebruikelijk. Als een groep hebben de partijleden en kaders de massa’s van de mensen gemaakt, hun ideologische concepten en gedragsgewoonten, enz., Zijn de wind en de richting van de hele samenleving, die met het punt van het bovenstaande kan spelen tarief.

Open de 100-jarige geschiedenis van het feest, we zien dat de bevordering van nationaal werk de toonaangevende rol van party-leden en kaders moet spelen.

Revolutionaire Oorlogse leeftijd, schreeuwen "met mij" en squat "geef me", hoewel het woord arm is, maar het effect is de andere.

Elke plaats aan het werk is goed, de voortgang is snel en de kracht is erg geavanceerd. In deze golf van epidemie?n, "is de epidemie niet teruggetrokken, we hebben geen restitutie" "Ik ben een feestlid, ik zal eerst gaan" "De jager heeft mij" … wanneer de partijlid Cadres, "Online", Verzamel de kracht van het pond, drijf de formatie het "Big Chorus" van de oorlog. De feiten hebben herhaaldelijk bewezen dat meer mobilisatie, meer slogans, het is beter om de massa’s de fysieke kracht van party-leden en kaders te laten zien.

Mensen hebben niet de reden, ze geloven niet in de eerste.

Partij-leden en kaders durven te handelen, maken een spraaktarief, hoofdarray, boombenchmark, zowel de fijne traditie van onze partij, en is een discipline van discipline. Elke partij-ledenkaders moeten het "acht strikte verbod" vergelijken, strikt de relevante voorschriften van de epidemische preventie en -controle implementeren, en resoluut woede van het voorrecht, in staat stellen, volgens de taakverantwoordelijkheden, de positie is goed, en de mensen zijn stil, bescherm de mensen en gezondheid. (MA QIANG) (Editor: Jiao Long, Zhou Yu Ting) Delen Laat meer mensen klantdownloads zien.

文章已创建 151

相关文章

开始在上面输入您的搜索词,然后按回车进行搜索。按ESC取消。

返回顶部