Wanneer Ren Zhenhe het Werkrapport van de overheid beoordeelde, zei Ren Zhenhe: Report is hoog in de banner om het stabiliteitswoord te tanken om de mensen in te gaan om bij de mensen te komen.

Wanneer Ren Zhenhe het Werkrapport van de overheid beoordeelde, zei Ren Zhenhe: Report is hoog in de banner om het stabiliteitswoord te tanken om de mensen in te gaan om bij de mensen te komen.

Originele titel: Rapport benadrukt de banner om de stabilisatie van de mensen te tanken om de mensen naar het People’s Party te zoeken bij het Congres van het Nationaal Volkscongres, de plaatsvervangend secretaris van het Comité van Gansu Provincial Party, en de gouverneur REN ZHENHE 5e in de middag van de 13e National People’s Day Five Conferences Gansu Delegatie nam deel aan aandacht dat de premier van Li Keqiang zei, er werd gezegd dat het verslag werd geleid door het nieuwe tijdperk van Chinese kenmerken van XI Jinping, volledig de geest van het 19e nationale congres van de partij en de geest van De Centrale Conferentie van de Economische Werk en weerspiegeld in stabielheid. Complex, greep de dialectische eenheid, greep de dialectische eenheid, de grondstrategie en de strategie, de grond, de grond, de talenten, verhoog het gas, is een hoge banner, tanken, stabiel, stabiel, , Mensen, voor civiele zaken goed rapport.

Ik ben volledig opgebouwd. Ren Zhenhe zei dat vorig jaar, in het aangezicht van complexe en ernstige binnenlandse en internationale situatie en vele risico’s uitdagingen, onder het sterke leiderschap van kameraad xi jinping als de kern, de ontwikkeling van mijn land heeft nieuwe belangrijke prestaties bereikt in honderdjarige jaren in honderd jaar Metamorfose. Hoogwaardige ontwikkeling, de interne en externe reparatie van de beweegbare ruimte wordt vrijgegeven en de doorslaggevende betekenis van het bevorderen van het levensonderhoud van het volk, de hoogte van de "twee gevestigde" beslissende betekenis, de leidende rol van het nieuwe ontwikkelingsconcept, de enorme bonus van hervorming en openstelling, de People Supremacy Value Pursuit.

De moeilijke uitdagingen die vorig jaar in Gansu tegenkwamen overtroffen, overtroffen de verwachtingen, maar de daadwerkelijke ontwikkelingsresultaten waren beter dan verwacht, en de regionale productie en het grote inkomen van de openbare begroting hebben historische doorbraak bereikt en het is mogelijk om de eerste stap in de "14e vijf- Jaarplan ". Fundamenteel verliest het centrale deel van de partij van het centrale feest van de partij, de partij, het feest, de partij, de vlag, de lay-out, die hard aanvalt, leidt de praktijk, wat in feite wegen in de richting van algemene secretaris-generaal XI Jinping, waardoor ons meer verbeterde "twee politieke erkenning, ideologische identiteit, theoretische identiteit, emotionele identiteit, maken. Ren Zhenhe zei dat dit jaar een zeer belangrijk jaar is in het ontwikkelingsproces van het feest en het nationale bedrijf. We zullen een diepgaande studie leren en het socialistische denken van Chinese kenmerken in het nieuwe tijdperk implementeren. En de hoofdlijn, compleet en nauwkeurig en volledig implementeren van het nieuwe ontwikkelingsconcept, versnellen de constructie van nieuwe ontwikkelingspatronen, bevorder de ontwikkeling van hoge kwaliteit, bevorder de ontwikkeling van epidemische preventie en controle en economische en sociale ontwikkeling en implementeer het horloge naar het werk van de standaard overheid, hecht aan de " Stabiele "woorden", "de Word Force," Garantie "Word Support," Dry "Word-effect, greep de kans, sterk als, in het momentum, pragmatisch werk, truc, zoek effect, versnellen de bouw van geluk en mooi nieuw Gansu, voortdurend aan het cre?ren van rijke mensen tegelijkertijd als Xingyan, probeer Gansu-bijdragen te leveren aan de nationale ontwikkeling algemene ontwikkeling in nationale verdediging, ecologische veiligheid, primaire producten die garanties, energiezekerheid, voedselproductie. gerelateerd nieuws:.

文章已创建 151

相关文章

开始在上面输入您的搜索词,然后按回车进行搜索。按ESC取消。

返回顶部