Vertegenwoordiger van het congres van het National People of the People’s Daily, Liu Hua, de procureur van het People’s Procuratorate of Jiangsu Province: "Punishment and Defense" en

Vertegenwoordiger van het congres van het National People of the People’s Daily, Liu Hua, de procureur van het People’s Procuratorate of Jiangsu Province: "Punishment and Defense" en

Oorspronkelijke titel: Versterking van netwerkcivilisatie Bouw (representatieve voice) "People’s Daily" 2021 September 30, 19e versie Screenshot Original: Versterking van de Bouw van de netwerkbeveiliging (representatieve stem) Onlangs, het kantoor van het CPC Central Committee, het Office van de Raad van de Staatsraad, uitgegeven " Meningen over het versterken van de bouw van het netwerk Civilisatie ". "Meningen" wezen erop dat de versterking van de bouw van het netwerk beschavingsconstructie een onvermijdelijke vereiste is om de socialistische spirituele beschaving te bevorderen, de sociale beschaving te verbeteren, een dringende behoefte is om zich aan sociale tegenstrijdigheden aan te passen en tegemoet te komen aan de dringende behoeften van het goede leven van mensen, en is het versnellen Land, uitgebreid gebouw een belangrijke taak bij het bouwen van een socialistisch modern land.

Hoe de bouw van het netwerk beschaving te versterken, realiseert de biologische integratie van de beschaving onder online internet, promoot elkaar? De verslaggever interviewde vier vertegenwoordigers van het congres van het nationale volk. – De vertegenwoordiger van de redacteur van het National People’s Congress, Liu Hua, de procureur van het People’s Procuratorate van de provincie Jiangsu: "Straf en defensie" en het internetnetwerk is nu een belangrijk hulpmiddel en plaats geworden voor sociaal publiek, werk en vrije tijd. Versterken van netwerkruimte ecologisch bestuur, cre?er een Qinglang-netwerkomgeving, het procuratoriale orgel is verantwoordelijk voor de no-lening, om te leiden door het probleem, "straf en anti-verdediging" en volledig legale toezicht taken uitvoeren.

Eerste, nauwkeurige "straf". Volgens de wet, het gebruik van netwerken om fraude, inbreuk op intellectueel eigendom te implementeren, inbreukt het inbreuk maken op de erecel van intellectuele eigendom, schending van held martelaren; op hetzelfde moment, voor de strafomstandigheden, het subjectieve kwaadwillende is niet diep, de andere Ernstige gevolgen, de misdaad een verdachte met berouwprestaties, implementeerden het gerechtelijk beleid van "minder minder en minder", om een ??nauwkeurige slag te garanderen en een boete te boeten.

De tweede is om volledig te "trakteren". Geef het volledige spel aan civiele inspectie, administratieve procuratoraat, openbare welzijn geschillen en vervolgende functie, gericht op een nieuwe interim van de rijstcultuur, een gevangenisstraf en vervolging, civiele, administratieve liefdadigheidsrecht, enz. Uitgebreide governance, bronbeheer.

De derde is de wetenschap "anti-". Verleng de intensiteit van de rechtsstaat, met name de intensiteit van de rechtsstaat, met name de onderwijsbegeleiding van de wettelijke compliance-beschaving van minderjarigen, voert de "fraudebestrijdingscampus" en andere precisiewetgeving speciale activiteiten uit, bevorderen de promotie van netwerkruimte illegaal en Crime, cultiveer de beschavingsmode en draagt ??bij aan de bouw van online beschaving.

(Onze Reporter Yin Xiaoyu ge?nterviewd) (Editor: Tang Wei, Wu Ji Pan) Delen Laat meer mensen zien.

文章已创建 151

相关文章

开始在上面输入您的搜索词,然后按回车进行搜索。按ESC取消。

返回顶部