Volledige Zhou Zhen: "Drie sleutel" om echt te doen, "doe ik praktische dingen voor de massa’s."

Volledige Zhou Zhen: "Drie sleutel" om echt te doen, "doe ik praktische dingen voor de massa’s."

Om de ‘ik doe praktische dingen voor de praktijk van de massa om diep te gaan om te gaan om echt te gaan, full-chou quanzhou county om de mensen als de kern te dienen, gebaseerd op verantwoordelijkheid, publiciteit, drie belangrijke prestaties, teamwerk, continue leerresultaten De effectiviteit van het werk, en actief shi in "moeilijke zorgen hopen" goede beleidskwesties, de echte truc, proberen mensen te laten profiteren.

Versterk de doelverantwoordelijkheid, houd deze aan "kritische minderheid". Full-chou om sociaal management en innovatie te versterken, gericht op de vorming van stads- en dorpspiegels, "doe ik praktische dingen voor de massa’s" Werkleidende groep, de Secretaresse van de stadspartij is de eerste verantwoordelijke persoon die verantwoordelijk is voor het leiderschap, de leiding van het leiderschap, is rechtstreeks verantwoordelijk, via het stadsveiligheidsveiligheidszaken van het dorp Niveau-niveau, versterken het verantwoordelijkheidsgevoel. Studie en formuleer "Ik doe praktische dingen voor de massa’s," het beoefenen van programma-activiteiten, het specifieke werk om te kwantificeren, duidelijk gericht op inhoud en het verbeteren van de werkelijke bediening.

Om vast te houden aan "kritische paar" rijd "het enorme meerderheid" -principe, het gezamenlijke politiebureau door het stadsfeestcomité, rechterlijke en andere functionele afdelingen, die een "dorpsgebaseerde taskforce die verantwoordelijk is voor het leiderschap + + party-leden en kaders vormt , "De werkgroep, in overeenstemming met hoeveel moeite, de mate van moeilijkheid om het werk" Moeilijkheidsgraad "te bepalen, de oprichting van stimulerings- en terughoudende mechanismen, veronderstel de verdichting verantwoordelijkheid, maatregelen tot strikte, hoge normen en implementeren strikt de" I Doe praktische dingen voor de massa. "

Versterk de propaganda-demonstratie, luister naar de "stem van de massa’s". Diepte 20 dorp (gemeenschap) en wandelstraat, boerenmarkten en andere dichtbevolkte gebieden van landbouwbeleid om boeren te helpen boeren, het kwaadaardige anti-medicijn, anti-criminaliteit crackdown en andere inhoud door propaganda propaganda propaganda-activiteiten, propaganda-slogans, thuisbezoeken en andere formulieren. Regelmatig dorp in de groep hield een "nachttalk", "zou bank," en met hun gevoel voor veiligheidsvriendelijke vragenlijst, waarbij de redelijke eisen richt, het verzamelen van de daadwerkelijke productie- en levende problemen, kunnen de problemen op de plaats onmiddellijk worden afgehandeld Door, kan de aangewezen persoon die verantwoordelijk is voor het tijdig voorbijgegaan om ervoor te zorgen dat de behoeften van de massa’s, "elk stuk is beveiligd, alles heeft een echo."

Tot nu toe voerde de stad zeven keer de grootschalige promotieactiviteiten uit, meer dan 300 geschreven propaganda-slogans Huimin, vaste telefoongebruikers bezochten meer dan 6.500 huishoudens, tentoonstelling Publicity Boards 60, opgezet om cases 22 te rapporteren, promotiematerialen meer te distribueren dan 20.000 exemplaren, verzamelde meningen van de massa’s meer dan 60. Focus op werkprestaties, focus "Problemen met zorgen Hoop."

Versterking van het toezicht en het management, uitgevoerd door de Commissie voor discipline-inspectie van de stads- en dorpskaders aan dorpen en huishoudens om toezicht-evaluatie uit te voeren, "doe ik praktische dingen voor de massa’s," de praktijk en de resultaten opgenomen in het jaar Edit Prestation-evaluatiecategorie.

De oprichting van mechanismen voor afstemmingspeldnummer, de massale aantrekkingskracht van het verzamelprobleem door de waarheid aan te raken, de tracking-resultaten uit de dienst, laat het de moeite nemen van mensen, angstig om dingen op de tijd op te laden. In 2021, de stad en de bemiddeling van landbezit, landverwerving, compensatiewijk, arbeidswetenschappen, beheer van dorpszaken en andere soorten conflicten en geschillen 146; de ontmanteling van illegale billboards zijn meer dan 180, 945 sloop verlaten van gebouwen op 76.449 vierkant meter; opruimen van vuilnisdorp 305; voltooiing van de nieuwe crown pneumonia vaccin inoculatie miljoen. In termen van vaccinatie, milieu-sanering, wegenonderhoud, enz. Om verder te promoten "Ik doe praktische dingen voor de praktijk van de massa’s, bevordert de activeringsmotor rode, cohesie voorhoede, de vorming van een nieuwe situatie" Iedereen treffen prestaties, in het algemeen hebben geen geluk ".

(Jiang Haixia) (Editor: Chen Lulu, Huang Yumei) delen om meer mensen te laten zien.

文章已创建 151

相关文章

开始在上面输入您的搜索词,然后按回车进行搜索。按ESC取消。

返回顶部