Wat voor soort college toelatingsexamen is "Beroepsonderwijs College Entrance Examination"

Wat voor soort college toelatingsexamen is "Beroepsonderwijs College Entrance Examination"

Wacht even in de enquête. Als er geen respons voor een lange tijd, dan kunt u deze pagina vernieuwen 2022 college toelatingsexamen registratie geleidelijk begonnen.

De "Beroepsonderwijs College Entrance Examination" in het nationale beleid genoemd systeem wordt ontvangen door de ouders en de publieke opinie.

  "Het beroepsonderwijs college toelatingsexamen, is dat het college toelatingsexamen deel te nemen aan een mbo-student?" Onlangs, als gevolg van de respondment van het Ministerie van Onderwijs, het ministerie van Onderwijs gemeld dat "Beroepsonderwijs College Entrance Examination" wordt geleidelijk aan . Het systeem maakt een multi-beroepsopleiding overstappen naar de meer educatieve mogelijkheden en meer soepele acceleratie kanalen te genieten. Sommige studenten en ouders zijn van mening dat "Beroepsonderwijs College Entrance Examination" is gewoon een college toelatingsexamen voor afgestudeerden. Volgens dit inzicht, lijkt het erop dat er al een "school voor beroepsonderwijs toelatingsexamen" in alle delen van het land, dat is, hoe hoger beroepsonderwijs van het hoger beroepsonderwijs, onafhankelijke inschrijving. Dit is een verkeerde interpretatie van "beroepsonderwijs College Entrance Examination".

"Beroepsonderwijs College Entrance Examination" is niet de vaardigheid-type college toelatingsexamen gehouden bij de inschrijving in het hoger beroepsonderwijs.

Together, "Beroepsonderwijs College Entrance Examination" is consolideren en vergroten van het beroepsonderwijs als de status van het type van het onderwijs.

  Ten eerste, de goedkeuring van "beroepsonderwijs College Entrance Examination" inschrijving zijn een hoger beroepsonderwijs, het beroepsonderwijs undergraduate colleges, het type toepassing undergraduate hogescholen, niet alleen hoger beroepsonderwijs.

In 2014, mijn land gestart met een nieuw college toelatingsexamen hervorming, de geclassificeerde college toelatingsexamen bevorderd, en het college toelatingsexamen verdeeld in een academisch college toelatingsexamen en skill-type college toelatingsexamen. Skills college toelatingsexamens zijn toelatingsexamens voor het hoger beroepsonderwijs.

Hoger beroepsonderwijs kan worden ingeschreven door middel van gewone college toelatingsexamen, maar ook inschrijving via skill-type college toelatingsexamen.

Onder hen, in overeenstemming met de inzet van de onderwijssector, de inschrijving van hoge hogescholen bewonderen door middel van skill-type college toelatingsexamen.

De "Beroepsonderwijs College Entrance Examination" is niet alleen van toepassing op hi?rarchische colleges, en is een inschrijving test die hogescholen en majors in het hoger beroepsonderwijs heeft. Welke hogescholen ingeschreven admirmed via de "Beroepsonderwijs College Entrance Examination" Dit hangt af van het bewustzijn van het beroepsonderwijs.

Vanwege de maatschappelijke voorkeuren tegenover het beroepsonderwijs, vele undergraduate colleges die zijn opgesteld door het beroepsonderwijs, is er een zekere mate van onrust in de positionering van het beroepsonderwijs, wat leidt tot de teelt structuur en de kwaliteit van het talent het hoger onderwijs en sociale behoeften.

Vaststelling van de "Beroepsonderwijs College Entrance Examination" -systeem, moet het de undergraduate colleges van hoger beroepsonderwijs, het beroepsonderwijs, en applicatie-type undergraduate colleges verduidelijking kan opnames inschrijven door middel van "Beroepsonderwijs College Entrance Examination". Bovendien, met het oog op de sociale transformatie naar het beroepsonderwijs en de "beroepsonderwijs College Entrance Examination" te begeleiden, zullen sommige uitgebreide hogescholen cultiveren skill-type talenten, en ze kunnen opnames door middel van "beroepsonderwijs college toelatingsexamen". Ten tweede, "Vocational Education College" kunnen alle middelbare school afgestudeerden, met inbegrip van de gewone middelbare school afgestudeerden en senatoren afgestudeerden, maar de inhoud van het examen is een culturele kennis en vaardigheden test. "Beroepsonderwijs College Entrance Examination" kan niet worden net een college toelatingsexamen voor post-beroepsopleiding afgestudeerden, die het beroepsonderwijs college toelatingsexamen een niveau van het college toelatingsexamen dan de gewone college toelatingsexamen, wat ook niet bevorderlijk voor de zal maken integratie van algemene.

Gewone middelbare school afgestudeerden kunnen ook deelnemen aan de "Vocational Education College Entrance Examination" betekent dat een technische vakken ook moeten worden geopend in het algemeen middelbare scholen, en ze willen de "Vocational Education College Entrance Examination" in de toekomst te kiezen.

Met de goede voortgang van de algemene middelbare school afgestudeerden, de "school voor beroepsonderwijs toelatingsexamen" van het middelbaar beroepsonderwijs afgestudeerden kunnen de algemene-time distributie van algemene post in beslag punten na het einde van de leerplicht verder te verkennen, opstellen van een veelomvattend middelbare school generalisatie, het openen van academische opleiding, ook open een technische opleidingen, op basis van hun eigen belangen, capaciteiten en tot toekomstige academische ontwikkeling, professionele ontwikkeling planning, en ervoor kiezen om deel te nemen aan de gewone college toelatingsexamen, het beroepsonderwijs college toelatingsexamen tijdens college toelatingsexamen. Sommige mensen zullen zich zorgen maken over het toestaan van Poly hoog afgestudeerden om deel te nemen in de e-sports college toelatingsexamen. Sommige mensen zullen de gelegenheid van de promotie van het middelbaar beroepsonderwijs studenten om de doorvoer druk van de mbo-studenten te vergroten verbergen. Als de vaardigheidstest van de "Vocational Education College Entrance Examination" is alleen de resultability test, de resultaten zien van de on-site vaardigheidstest, en de hoge kwaliteit, is middle-muis geleid door de promotie en kan gebeuren. Daarom moeten we het onderzoek naar de inhoud van het beroepsonderwijs college toelatingsexamen te verbeteren, het verbeteren van de resultaten van de resultaten, en versterking van de procesevaluatie. Tegelijkertijd, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de test ori?ntatie van de school loopt school. Opzetten van een school voor beroepsonderwijs toelatingsexamen systeem, opent de weg naar het middelbaar en beroepsonderwijs studenten, behoefte aan de opleiding van middelbare muis onderwijs, dat wil zeggen, het middelbaar beroepsonderwijs school niet de praktische vaardigheden van de studenten te cultiveren te voorkomen, maar rond de " beroepsonderwijs college toelatingsexamen "organisatie onderwijs, onderwijzen het college toelatingsexamen" Essence rate, met name de promotie tarief, naar de school de school te evalueren. Het bouwen van een skill-based samenleving in een all-round manier moet een sfeer van bepleiten vaardigheden vormen. Na zijn afstuderen aan het middelbaar beroepsonderwijs, natuurlijk, kunt u ervoor kiezen om verder te begrijpen, maar het doel van de geliefde is niet om een hoger diploma te krijgen, maar om de vaardigheden te verbeteren, zodat door het proces van het onderwijzen van studenten, het moet de formatie systeem, continu verbeteren van de vaardigheidstraining, verbetering.

(Xiong).

文章已创建 151

相关文章

开始在上面输入您的搜索词,然后按回车进行搜索。按ESC取消。

返回顶部