Vorige maand steeg Xiamen CPI met 1,9% jaar op jaar, 10 maanden, meer dan 1,1% op jaarbasis.

Vorige maand steeg Xiamen CPI met 1,9% jaar op jaar, 10 maanden, meer dan 1,1% op jaarbasis.

  Deze krant (Reporter Shen Yan Yan Correspondent Huang Ziping Zhahong) net in oktober, met de ernstige test van de nieuwe kroonepidemie, Doe Xiamen stevig een goed werk in de preventie en controle van de epidemische preventie en het leven, en moet ervoor zorgen dat het volk is Livelihoodmarkt is stabiel en ordelijk. Ik heb een solide "mensen levensverantwoording" – dit kan echt worden uitgevoerd vanaf de nieuwste statistieken: de verslaggever die is geleerd van het Nationaal Bureau of Statistics, in oktober, in oktober, Xiamen Resident Consumption Prijsindex (CPI ) UP-volume, geüpload door geüpload door meer dan jaar-op-jaar; In september steeg de voedselprijzen van de stad, en het vegetarische vlees viel. Aanhoudend regenwaterweer in het koude golf- en groenteproducerende gebied, de prijs van verse groenten is gestegen en de prijs wordt door het jaar verhoogd; de vleesprijs valt, de biggen kunnen blijven herstellen, maar het verbruik, varkensvlees, ander dier en Bijproductprijzen zijn gevallen% en%. Niet-voedselprijzen stegen op volume.

Be?nvloed door de stijging van de internationale ruwe olieprijzen, steeg de prijs van stoom en diesel met% en%; de toename van de reisvraag werd verhoogd door de epidemie en het vliegtuigticketprijs steeg.

  Vorig jaar zijn de voedselprijzen niet gestegen tegen de aanhoudende daling van de varkensvleesprijzen, en de algehele daling in het jaar, waarvan varkensvleesprijzen met meer dan één procentpunt daalden. Vanaf oktober zijn varkensvleesprijzen gedurende 13 opeenvolgende maanden afgenomen.

  In non-food stegen de serviceprijzen en de industri?le prijzen met respectievelijk% en%.

Onder hen stegen zelfbehuizing (huur) en benzineprijzen met% en% op jaar- op jaar en de totale index wordt opgetrokken en een procentpunt.

文章已创建 151

相关文章

开始在上面输入您的搜索词,然后按回车进行搜索。按ESC取消。

返回顶部